Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Samsung ML-2160

  •  
  •  
  •  
  •  

Samsung Electronics представи на българския пазар монохромните лазерни принтери от серия ML-2160, разработени за ценово ориентираните потребители от малкия и средния бизнес, търсещи намалена стойност на притежание (TCO) и рентабилен печат.

Нарастващите разходи в почти всеки сектор изискват добро управление на изразходваните ресурси и средства. Samsung, като един от водещите производители на A4 лазерни принтери и интегрирани решения, се вслушва в тези нужди и предлага смислени решения“, заяви Шакир Ахмедов, мениджър на ИТ дивизията в софийския офис на Samsung Electronics.

По-добро управление на TCO

Технологията Easy Eco Driver оптимизира разхода на печат. Потребителят може да премахва ненужни изображения и текст, без да променя оригиналния документ, като по този начин пести мастило и хартия. При ефективно използване на Easy Eco Driver потребителите могат да спестят до 70% от използваната хартия и 50% от енергията.

Възможността за ръчно двустранно печатане и до 8 допълнителни функции намаляват значително ресурсите, които устройствата от серията ML-2160 използват. Бутонът Print Screen позволява на потребителите да отпечатват бързо и лесно съдържанието от екрана си, без да изразходват излишни хартия, мастило и електричество.

Компактни и производителни

Лазерните принтери от серията ML-2160 печатат със скорост 20 стр./min. Компактният дизайн пести пространство, а специалното покритие на капака предпазва от натрупване на прах и намалява нуждата от почистване и поддръжка, като в същото време запазва доброто качество на печат.

Лесен безжичен контрол

Моделът ML-2165W позволява на потребителите да печатат документи от всяко мобилно устройство, на което е инсталирано приложението MobilePrint на Samsung. Конвенционалният PIN метод изисква процедура в 10 стъпки за работа в безжична мрежа, докато функцията One-touch Wireless на Samsung дава възможност връзката с принтера през рутер да се конфигурира за по-малко от 2 min.

Функцията Wi-Fi Direct позволява директната връзка на принтерите с други мобилни устройства, които разполагат с тази технология, без да се налага използването на сложни процеси за допълнителна настройка. Функцията Easy Printer Manager позволява да се следят в реално време потреблението на принтерите и статистиката за поддръжката им. Моделите разполагат с програма за интегрирано управление, което позволява на потребителите да наблюдават работата на другите устройства на Samsung в мрежата. Това решение за мониторинг дава и възможност за дистанционен контрол, което е важен фактор при работа в офисна среда.

Достъпност

Серията Samsung ML-2160 ще бъде налична на българския пазар от месец януари.

 
09.12.2011.
Автор: Computer Magazine
0 Коментари
Таг :

Офис техника

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар