Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Решения за печат от HP

Нови решения и продукти за печат от HP за подобряване ефективността на бизнеса от всякакъв мащаб

HP обяви 15 нови решения за печат. Те включват по-продуктивни услуги и решения, нови средства за сигурност и разширени мобилни предложения, позволяващи на фирми от всякакъв мащаб по-сигурно и по-ефективно да цифровизират документи, да се свързват и да комуникират:

  • Нов HP Officejet принтер, четири нови HP LaserJet принтера и скенер HP Scanjet. Новите продукти предоставят на малкия, средния и корпоративния бизнес документи с професионално качество, високи скорости на печат и възможност за разширяване на бизнеса извън офиса.
  • Десет нови и подобрени решения за обработка на документи и за сигурност, повишаващи ефективността, подобряващи и по-добре контролиращи информационните бизнес процеси.
  • Услуги за интеграция на цифровата обработка на документите – HP Digital Workflow Integration Services, разширение на HP Managed Print Services, осигуряващи мощно решение и възможности, предоставящи достъп до информация чрез интеграцията на back-end системи за оптимизация на бизнес процесите в реално време и предоставянето на единна точка за контакт за управление на целия договор. Съчетавайки силата на иновативно продуктово портфолио, водещи в индустрията инструменти за управление и широка гама от решения, HP ефективно и сигурно отговаря на уникалните нужди на съвременния корпоративен клиент.

HP обнови цялата линия от мултифункционални устройства на компанията и днес започва истинското настъпление с нови, интелигентни уеб решения и съвместими с облачните услуги устройства за печат, отговарящи на променящите се бизнес нужди на нашите клиенти, сподели Рон Кофлин, старши вицепрезидент и генерален директор „LaserJet and Enterprise Solutions“ в HP. Съчетавайки силата на иновативно продуктово портфолио, облачни възможности, водещи в индустрията инструменти за управление и широка гама от решения, HP може да отговори на уникалните нужди за управление на информацията, работните потоци и печата както на най-малките, така и на най-големите корпоративни клиенти по-добре от всяка друга компания.“

Подобряване на гъвкавостта с нови продукти за печат и сканиране

HP Officejet 150 Mobile All-in-One

HP Officejet 150 Mobile All-in-One е първият в света мобилен мултифункционален принтер (въз основа на проучване на пазара на сравними А4 мобилни мастилено-струйни принтери с цена по-малко от 500 USD от септември 2011 г.) и идеален спътник за бизнес професионалистите, които се нуждаят от компактно и издръжливо решение за печат, сканиране и копиране, докато са на път. Устройството разполага с вграден безжичен Bluetooth за печат от определени преносими компютри и смартфони, както и с дълготрайна литиево-йонна батерия, осигуряваща достатъчно енергия за отпечатването на максимум 500 страници с едно зареждане.

HP LaserJet Pro 400 M401

 

HP LaserJet Pro 400 MFP M425

HP LaserJet Pro 400 M401 е новият уеб свързан еднофункционален монохромен лазерен принтер, а HP LaserJet Pro 400 MFP M425 е първият уеб свързан многофункционален монохромен лазерен принтер на компанията. И двата модела предоставят разширена свързаност, отговаряща на растящите нужди на динамичния малък и среден бизнес, включително и поддръжка за всички HP Print решения с Wireless Direct възможности, поддръжка за Apple AirPrint и Google CloudPrint решения, които позволяват на служителите да печатат от своя смартфон или таблет практически отвсякъде. 8,89-сантиметровият сензорен контрол панел дава възможност на потребителите да управляват функциите за печат, както и да използват бизнес приложения директно от устройството.

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M575

 

HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525

Висококачественият цветен мултифункционален принтер HP LaserJet Enterprise 500 MFP M575 и монохромният му дериват HP LaserJet Enterprise 500 MFP M525 разполагат с по-голям 20,32 cm пълноцветен сензорен екран с HP Quick Sets за работа с едно докосване. HP Quick Sets включва опцията „Изпрати до“ директно на контролния панел и позволява на потребителите да преглеждат, редактират и мащабират изображения за по-точни резултати. Фърмуерът HP FutureSmart 2 позволява на фирмите да опростят процеса на софтуерни актуализации, както и да управляват централизирано задачите за всичките си устройства от този тип с HP Web Jetadmin. Мултифункционалните принтери поддържат и ePrint, Apple AirPrint и Google CloudPrint. Технологията на HP Auto-On/Auto-Off автоматично изключва принтера, когато не се използва, и така спестява енергия.

Принтерите на HP са създадени да работят с оригинални консумативи на HP като фино настроена система за печат, осигуряваща висококачествени текстови и цветни документи с реално качество на цветовете с всяка разпечатана страница. Създадени за оптимална производителност с минимално въздействие върху околната среда, оригиналните консумативи на HP предлагат изключителна надеждност, което намалява необходимостта от повторно разпечатване на страници. Освен това много от касетите са изработени от рециклирана пластмаса.

HP Scanjet Enterprise 7000 s2

Скенерът HP Scanjet Enterprise 7000 s2 е с компактен настолен дизайн. Технологиите HP Precision Feed и HP AccuPage гарантират безупречно и ефикасно изпълнение, докато опциите за "Сканиране към Sharepoint" и "Сканиране към облака" разширяват възможностите му извън границите на работната маса.

Управлявайте информацията с HP Workflow Solutions
Новите мобилни решения за печат включват софтуера HP ePrint, позволяващ печат от персонален компютър към HP ePrinter вкъщи или в офиса, както и до публични локации за печат HP ePrint Public Print Locations (PPL) за служителите в движение. Новото приложение за управление на принтера Printer Control позволява на потребителите да управляват настройките на устройството и консумативите, както и да печатат, копират и сканират безжично към новите HP ePrint принтери. Приложението HP ePrint App за Apple и BlackBerry подобрява и заменя популярното приложение HP ePrint Home & Biz App, за да позволи на потребителите по-лесно да печатат от смартфон или таблет, както и да получат интелигенти препоръки относно това къде да насочат разпечатките си. Универсалният имейл адрес (Universal Email Address) за HP ePrint PPL позволява на обширната мрежа от публични локации за печат на HP да публикува и промотира един и същ имейл адрес за мобилни задачи за печат. Всеки краен потребител с имейл-поддържащо устройство може да изпрати задание за печат към този имейл и да получи разпечатката си във всяка публична локация за печат.

С цел опростяване на работния процес HP Capture and Route осигурява икономически ефективен начин за цифровизиране на информацията, така че клиентите да могат да намерят и получат документите си по-бързо отвсякога. Решението позволява на потребителите лесно да конвертират хартиени документи в различни цифрови формати, включително JPG, DOC, DOCX, PDF, TIF и RTF, опростявайки търсенето и намирането на информация при необходимост с помощта на един бутон.

HP and Kofax Communication Server е централизирана платформа за комуникация, която осигурява надежден обмен на важни за бизнеса съобщения между приложения, устройства и потребители. Освен това потребителите могат да идентифицират, проследяват и събират данни за подателите и получателите на входяща и изходяща електронна поща, SMS, MMS, гласови съобщения и факс.

С цел улесняване управляемостта на печатната инфраструктура безжичният сървър за печат HP Jetdirect 2700w USB Wireless Print Server осигурява високоскоростен безжичен печат, както и повишена сигурност от корпоративен клас, позволяваща на клиентите да поставят принтерите, където е необходимо без нуждата от кабели.

HP Web Jetadmin 10.3 осигурява повишена производителност, подобрено управление на работния процес и допълнителна поддръжка за по-голям контрол и лекота на употреба на устройството. Това приложение за управление на устройствата на компаниите е достъпно без допълнително оскъпяване и се използва за инсталиране, конфигуриране, отстраняване на проблеми и управлението на свързани в мрежа и свързани с персонален компютър многофункционални устройства, принтери и скенери.

Повече спокойствие с HP Security Solutions
Сигурността на печата вече е по-проста с центъра за сигурност HP Imaging and Printing Security Centre, заемащ първо място в управлението на сигурността в индустрията и осигуряващ базирана на политики сигурност за печатните устройства на HP. Освен това центърът включва разширена поддръжка за бизнес устройствата на HP, засилено отчитане на риска, подобрена използваемост, както и HP Instant-On Security, защитаваща устройствата от момента на добавянето им към мрежата. Решението вече може да бъде закупено от HP Managed Enterprise Solutions и HP Partner Document Solutions Specialists.

В допълнение решенията за достъп и контрол на печата HP Access Control Printing Solutions разполагат с нови функции, в това число безсървърна промяна на устройството за печат, което спестява разходи; двуфакторна идентификация, добавяща допълнително ниво на сигурност, както и възможност за изпращането на задачи за печат чрез електронна поща, което от своя страна повишава производителността. В момента решенията HP Access Control Printing Solutions могат да бъдат закупени още по-лесно чрез експресния (Express) или професионалния (Professional) пакет или на модули и предлагат идентификация за сигурност на печата, както и отчитане на работата с цел осигуряването на защитен достъп до печатните устройства и информацията.

 
16.05.2012.
Автор: Computer Magazine
0 Коментари
Таг :

Офис техника

Сподели в: Share Tweet

Още статии от същата категория

Добави коментар