Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

ADATA разширява серията Apple съвместими продукти

Компанията пуска на пазара стилни и иновативни аксесоари специално за Apple устройства

На 27 октомври 2015 г. ADATA Technology Co. Ltd. обяви важна стратегическа стъпка към по-големи инвестиции и обвързаност с Apple съвместими изделия. Анонсирането на Apple серията съвпада с пускането на три продукта на ADATA за устройства на Apple: i-Memory UE710 USB 3.0 флаш памет, i-Memory SD карта памет, и UC350 Type-C USB 3.1 OTG флаш памет. ADATA е разработила няколко патентовани технологии, които са приложими към свързани с Apple продукти, и заделя сериозни развойни ресурси в съзвучие с новия фокус на компанията. Стъпвайки на своя опит и постижения при паметите и сторидж устройствата, ADATA планира да положи сериозни усилия в бъдещи иновации в полза на потребителите на Apple джаджи. Някои от новите области на развитие включват съвременен сторидж, бързо зареждане на устройствата и продукти, които се възползват от Apple Lightning конекторите и ново-появяващите се USB Type-C портове. С своята серия продукти посветени на платформите на Apple, ADATA очаква да предложи на своите клиенти вълнуващи иновации, както и да осигури дългосрочен растеж на своя бизнес.

Новата сила в iOS аксесоарите: поредица смарт продукти, готови за пазарен дебют

Съгласно данните на IDC, водещата компания за проучване на пазара, глобалните доставки на смартфони ще достигнат 1,45 милиарда през 2015 г. и 1,93 милиарда през 2019 г. Те ще водят след себе си огромно търсене на портативни технологии. Наскоро Apple обяви, че iPhone 6 и iPhone 6S Plus са счупили рекордите по продажби през първата седмица, надвишавайки 13 милиона бройки. От Apple очакват общия брой доставени смартфони да достигне 75 милиона към края на 2015 г. със силно търсене на съвместими аксесоари със сертификат за съответното качество. ADATA предприема проактивен подход, като разширява своята продуктова гама с новата Apple серия, като се възползва от възможностите предлагани от еволюиращия пейзаж на смарт устройствата. ADATA ще продължи да пуска многофункционални мобилни аксесоари, опирайки се на своя опит в паметите и устройствата за съхранение на данни, като ги интегрира с платформите на Apple. Компанията ще разчита на своите съществуващи ресурси в каналите за продажби, както и ще наеме нови професионалисти в продажбите на Apple съвместими продукти, и ще работи, за да се превърне в един от глобалните оторизирани от Apple доставчици на аксесоари, което включва и развитието на специализирана мрежа за продажби на дребно.

i-Memory UE710 флаш модул: достъп до съдържание и развлечения по всяко време

USB 3.0 флаш-паметта ADATA UE710 е проектирана с двоен конектор, комбиниращ Apple Lightning и USB 3.0. Модулът предлага супер удобен пренос на данни и архивиране между мобилни iOS устройства като iPhone, iPad, и iPod Touch, и Mac или Windows PC. UE710 сериозно намалява времето за прехвърляне на данни, което е важно при големи мултимедийни файлове, и е особено полезно там, където няма интернет достъп до облачен сторидж. UE710 осигурява най-доброто решение за разширяване на пространството за съхранение на данни на iOS устройствата, които не поддържат карти памет. Модулът идва с безплатно приложение i-Memory, което предлага удобни за потребителите функции за управление на файловете. UE710 поддържа около 40 файлови формати, включително Ultra HD 4K видео и професионални RAW фотографски файлове, с почти мигновен достъп до тях. Достъпен е в снежнобяла и черно-сребриста цветови схеми и с капацитет 32 GB, 64 GB, и 128 GB.

i-Memory SD Card: Най-лекото, подобно на SSD разширение на паметта на пазара

Картата-памет i-Memory SD Card е проектирана изключително за разширяване на пространството за съхранение на данни на MacBook Air, базирана на същата MLC флаш-памет от висок клас, използвана в най-добре продаваните ADATA SSD устройства. Изключително лека и портативна, i-Memory SD картата работи като бързо разширение на сториджа, почти като втори полупроводников диск (SSD). Тя е най-лекият аксесоар от своя вид на пазара в момента и осигурява скорости на четене/запис от 95 MB/s и 60 MB/s. Ултратънкият му профил пасва идеално на MacBook Air, като дизайнът не оставя съмнения, че MacBook Air ноутбуците ще запазят своя елегантен вид и когато го използват. Лесен е за употреба (plug-n-play), и позволява на потребителите лесно да архивират и да споделят своите снимки и видеоматериали с най-добро качество, с капацитета си до 256 GB.

UC350 Type-C OTG флаш модул с двоен конектор: най-модерният сторидж интерфейс

Флаш модулът UC350 използва USB Type-C интерфейс, който е с по-малък конектор в сравнение с USB Type-A. Най-голямото предимство на USB Type-C е самият конектор, който се поставя независимо от ориентацията и улеснява много потребителите, които не трябва всеки път да проверяват как е завъртян конекторът, за да го поставят. За максимално удобство Type-C конекторът е вграден в Type-A контакт, така че и двата да са използваеми. UC350 поддържа USB 3.1 протоколи, които надминават производителността на USB 3.0. Флаш модулът предлага свобода при трансфера на данни между iOS, Android, MacBook и Windows PC при ултрабързи скорости от 100 MB/s при четене и 30 MB/s при запис. UC350 ще се доставя с капацитет до 64 GB.

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар