Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

ADATA обяви здрав външен диск за пътешественици

Моделът HD720 предлага голям капацитет в устойчива обвивка

В края на юли ADATA Technology пусна преносим харддиск със спортен дух. Моделът HD720 е с бърз интерфейс USB 3.0 и е насочен специално към тези, които прекарват дълги дни сред природата – туристи, пътешественици, изследователи. Издръжливият външен сторидж посреща строгите изисквания за устойчивост на прах, вода и удари, и се доставя с пространство за данните до 2TB. Независимо дали се отправяте на планински преход, или трябва да изпълнявате професионални ангажименти на открито, можете да разчитате на устойчивия и удобен ADATA HD720.

Различни аспекти на защита

ADATA HD720 е направен по строгите спецификации и изисквания на IEC/EN 60529 IP68. Това означава, че устройството предлага пълна защитеност от прах за стабилна и дългосрочна работа в среди наситени с малки твърди частици. За разлика от стандартните външни дискове, моделът HD720 не изисква специална грижа по отношение на опазването от прах, така че пътешествениците и професионалистите могат спокойно да го използват. Сертификацията означава също, че HD720 може да бъде потопен за до 120 минути във вода, на дълбочина до 2 метра. Следователно, едно изпускане във водно тяло няма да наруши с нищо желаното пътуване или изпълнението на важна задача на открито. Външният диск е проектиран и да надвишава изискванията на достатъчно строгия военен стандарт за изпускане MIL-STD-810G 516.6: устройството може с лекота да понесе внезапни удари и падане от височина до 1.8 m, докато при стандарта изискването е за височина до 1.2 m.

Трислойна удароустойчивост

HD720 е покрит с гъвкава силиконова оплетка, аранжирана в три слоя, за сериозна удароустойчивост, така че да получи одобрението както на запалени туристи-катерачи, така и на работещите на строителни площадки. Устройството разполага с интелигентен датчик за ускорение, който спира работата на четене/запис на диска, ако той получи удар надвишаващ предварително настроен праг. Това предпазва данните от повреждане, а устройството възобновява работа веднага след приключване на проблема с удара. Потребителите се информират за състоянието на диска с червени и сини индикаторни светодиоди.

Голямо пространство за всяко приключение и интелигентна инсталация на кабела

Външните дискове ADATA HD720 се предлагат с капацитети до 2TB, за да могат потребителите да разполагат с достатъчно място за своите снимки, видео, музика и документи. В комбинация с екстремните нива на издръжливост, големият капацитет означава повече спомени, интересни мигове или работни проекти, които да бъдат достъпни навсякъде с потребителя. Моделът HD720 има и „умно“ решение за кабела, който се прибира в предвидена бразда за удобно изваждане и прибиране.

Повече информация за ADATA: www.adata.com

 
03.08.2015 17.26ч.
автор: Computer Magazine
0Коментари
Категория:

Хардуерни продукти


Таг :

Запомнящи устройства, Хардуер, Новини

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар