Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

12 януари е крайният срок за регистрация в конкурса „Наградите на БАИТ“ за 2015 г.

Кампанията и церемонията се провеждат под патронажа на Президента на Република България Росен Плевнелиев

До този момент са направени 62 регистрации в 12 категории – Образователна награда, Студентска награда, Държавна администрация, Общинска администрация, Бизнес иновативност, Корпоративна и социална отговорност, StartUp компания, Мобилни решения, е-Business, Развлекателен софтуер, Журналистически принос и Специална награда за значим принос.

Регистрацията е безплатна и ще бъде отворена до 24:00 ч. на 12 януари включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration.

Конкурсът е отворен за всички компании от ИКТ бранша, които работят у нас и са регистрирани съгласно българското търговско право.

Тази година евродепутатът и посланик на електронните умения Ева Паунова ще награди по един представител на победителите в 12-те категории от конкурса с работно посещение в Брюксел. Отличените победители ще посетят европейските институции в Брюксел, като в рамките на визитата ще имат възможност да проведат работни срещи на високо ниво с представители на ЕК, евродепутати и неправителствени организации, активни в оформянето на регулаторната рамка на Дигитална Европа.

Освен статуетките и грамоти всички победители в конкурса получават и парични награди под формата на ваучери, срещу чиято стойност имат възможност да закупят стоки или услуги от компании, членове на БАИТ.

Петото издание на „Наградите на БАИТ“ се провежда в рамките на кампанията eSkills for Jobs 2015 – 2016, която цели да повиши осведомеността на гражданите за нуждата от подобряване на електронните им умения. Инициативата се реализира едновременно в 21 държави на ЕС, като БАИТ е изпълнител за България. На национално ниво инициативата обединява 9 eSkills посланици, сред които евродепутатът Ева Паунова, вицепремиерът Ивайло Калфин, Анна-Мари Виламовска, съветник в президентството, както представители на бизнеса.

Пълна информация за предишните 4 издания на „Наградите на БАИТ“ и кои са победителите в отделните категории по години може да се види тук.

Регистрационната форма, регламентът на конкурса и предложенията за спонсорите са публикувани на сайта на наградите.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония в началото на февруари 2016 г.

Конкурсът и церемонията за връчване на „Наградите на БАИТ” за 2015 г. се провеждат с подкрепата на:

Сребърни спонсори: Майкрософт България и VMWare

Бронзови спонсори: Солитрон България и Контракс

В партньорство с: БНТ, БТА, БНР, IDG.bg, Computerworld, Computer, Teacher.bg, TechNews, Digital Europe, Национален център за безопасен интернет, Националното сдружение на общините в Република България, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Sofia Tech Park, Студентска организация BEST София, IT JOBS, Junior Achievement, b2b Media, LauncHub, Eleven, StartUP, Start it Smart, бгПРЕДПРИЕМАЧ, The Founder Institute, Innovation Starter и SocialEvo.

 
11.01.2016 14.53ч.
автор: Computer Magazine
0Коментари
Категория:

Конкурси


Таг :

Конкурси, Форум, Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Повече информация от Who is Who

Новини от същата категория

Добави коментар