Забравена парола

Ще получите нова парола на посочения от Вас email.

 

Новини

Гледайте SK Gaming и посетете ASRock на IEM Катовице!

Вероятно най-големият турнир по League of Legends – световното първенство Intel Extreme Masters (IEM) 2015, стартира на 12 март в гр. Катовице, Полша. SK Gaming, с изключителен спонсор ASRock по отношение на дънните платки, спечели своя билет за IEM Катовице, за да се състезава с още 7 върхови отбора подбрани от най-различни райони на света с много оспорвани гейминг турнири.

Със зашеметяваща серия от осем победи, втората най-дълга в историята на европейските квалификационни серии, SK Gaming победи останалите отбори от ЕС и подпечата своето присъствие в IEM Katowice. Основни фактори за впечатляващата статистика на SK Gaming са невероятните механични умения на отбора, забележителната игрова стратегия и неуморната практика в игрите с върхов PC хардуер, с подкрепата на ASRock.

Освен участието си в игровия турнир от най-висока категория IEM Катовице, ASRock ще предостави върхови гейминг и овърклок изживявания на всички посетители на IEM 2015. Със съвместното участие на Crucial и NTT System, ASRock ще има свой щанд C1 в зоната за изложители. Всички посетители са поканени да изпитат водещите игрални платформи, включващи пълната гама Fatal1ty Killer дъна, базирани на чипсетите X99 и Z97.

Освен това ASRock ще подкрепи овърклок шоуто на Марчин „Риба“ Ривак, един от най-известните полски и световни овърклокъри, чиито постижения са сред най-високите в множество международни състезания по овърклок. Сред другите атракции са 5 на 5 открити турнири по Legends, DOTA2 и CS:GO, както и 1 на 1 открит турнир по FIFA 15, както и много подаръци. Всички игри ще бъдат придружени от светлинно шоу и професионален коментар от известни полски YouTube-ери. Заповядайте на купона на IEM Катовице и се забавлявайте с вълнуващи игри на щанд C1 на ASRock!

Още информация за гейминг дъната от серията ASRock Fatal1ty Killer ще намерите тук: www.asrock.com/microsite/Fatal1tyKiller

 
12.03.2015 11.31ч.
автор: Top Games
0Коментари
Категория:

Игри


Таг :

Top Games, Форум, Новини, Събития

Сподели в: Share Tweet

Новини от същата категория

Добави коментар